| lovepiink a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Cand intru pe mess si intru pe vizibil la ceilalti copii le arata ca sunt pe invizibil! Ce pot sa fac? Va rog din toata inima mea sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| BiwCupcake a răspuns:

Hi.

ori ti se blovheaza km mi se intampla si mie cateodata sau daca nu ii dai clik o singura data pe o oarekre pers si vezi ca scriew jos acolo pe fereastra care s-a deschis : you appeper online/offline to this contact. dai acolo si ti se deschid 3 variante : appeper online too [...] si ink 2 variante si deai pe prima pe care am ziso eu acumwinking

funda? puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| AstaMicu a răspuns:

Click dreapta pe grupul de prieteni si seteaza online pentru grup!

| florinell a răspuns:

Pai nu ai ce sa faci, pentru ca ei intra pe un site ca sa vada daca esti pe invizibil, si nu prea ai ce face!

| Naspa6969 a răspuns:

Ok. Bine asa mi s-a intamplat si mie. Daca ai un frate sua o sora mai mare ar putea ei sa te ajuta...si poate ai dat din greseala mai jos " Invizibil to everyone" si casa nu-ti mai apara asta dai mai sus rember my name and power ( parola) sidai un pic mai joc si-o sa-ti scrie ceva da' nu stiu ce stai sa vad ok? " sing in automaticallly" Sper ca te-am ajutat! Sa-mi spui da? Paa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai dat sa apari offline la unii. Pune cursorul pe id-ul caruia zice ca esti pe invizibil si dai click dreapta. Dai la ''stealth settings'' si selecteaza ''apear online to...''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reinstalezi messulaughing...si daca nu merge iei altu... L. O. L

| CaTaLiNoO2012 a răspuns:

Poate candi intri iti arata mai jos de cancel (invizibile)daca iti arata nu mai bifa ultima casuta

| YOandreea a răspuns:

Pai nu mai intra pe invizibil