Nu instala soundmax de la filaret03! Start -> Control Panel -> Sound and Audio Device daca vezi ca nu pti sa umbli la volum pe acolo inseamna ca ti-ai dezinstalat driver-ul audio si trebuie reinstalat. Daca nu merge nici asa reinstalandu-l inseamna ca e de la windows. recomand un xp...
Multumesc de ajutor! merge sa umblu pe acolo dar nu se intampla nimic...voi vedea cu acel driver, multumesc de ajutor!
Daca ai cd-ul de la calculator cu driverele pc-ului cauta un folder pe acolo cu Audio sau ceva de genu. daca nu merge iti dau eu un driver universal audio care merge fara probleme
Da DoRu are dreptate! daca ai CD instaleazal!
Instaleaza programul SoundMax si iti va mere!
Link:
http://www.softwarepatch.com/utilities/soundmax-audio.html
Dai la [Click here to download]!
Fii atenta! faci ceti zic eu si iti mere Start>>run>>scrii services.msc dai enter si dupa aia cauti windows audio acolo si dai pe ea si dai start! dai ok si iti mere!
Am rezolvat...nu a fost nimic, decat nu era bagat firul acela unde trebuia...
Daca nu se aude sunetul la boxe incerca in spate la unitate si vezi unde este bagat cablu de la boxe si misca de el poate asa o sa mearga
Salut in primul rand vezi in bara jos in stanga poate e dat p mute apoi poate sunt date ele incetu sau nu stiu baga id meu hearts_killer12 si zici c esti d p TPU si iti zic...
YzuD întreabă: