Presupun că ai un laptop Lenovo care a venit cu Win preinstalat.
În acest acz, vezi acest topic de la M$:
answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/the-windows-7-professional-product-key-you-typed/ef5a8826-e817-43b9-b3d3-0b00b04722c6
Dacă însă ai pus o copie „piratată"... caută alta! Iar dacă problema e alta, contactează suportul tehnic M$ prin telefon.
Pe ce sa apas din astea 3. Nu mi-am instalat eu windows 7
Ai citit explicația din topicul Micro$oft? Vezi că de acolo te trimite pe o pagină din forumul Lenovo, unde e o soluție a problemei.
Nu stiu daca a avut licenta sau nu. tot ce stiu este ca atunci cand a fost cumparat cineva mi-a instalat windows 7. Il am de 2 luni. As putea incerca sa-mi instalez din nou windows
Inainte de asta de mai sus imi spune ca windows nu este autentic si ca pe computer ar putea fi difuzata o copie contrafacuta
La prima imi cere sa descarc windows dar nu este gratis iar la a doua trebuie sa introduc un cod.
Foarte bine, introdu-l. Ai Google, iti mai trebuie ceva?
Nu, nu imi mai trebuie nimic. multumesc ca m-ai ajutat.
Sa descarc din nou o alta copie contrafacuta? Cum stiu eu ca nu o sa fie la fel ca asta
Ia citeste ce ai scris tu si ce ti-am raspuns eu!
"La prima imi cere sa descarc windows dar nu este gratis iar la a doua trebuie sa introduc un cod." Hai, pune osu' la treaba!
Si daca nu il descarc? Mi-as putea pune o imagine pe ecran pentru ca netul merge. de ce am nevoie de el? e o intrebare tampita dar nu trebuie sa ma grabesc nu? si fara jocuri pot sa stau. Observ ca te-ai trezit cu fata la ceraceaf, se vede asta din modul cum te exprimi sau u mai vrei a stai de vb cu prosti care habar nu au sa se descurce singuri si au nevoie de ajutoare
Faci cum doresti. Eu ti-am spus ce sa faci. Ti-am dat lingurita, ti-am dat prajiturica, dar sa nu va asteptati ca o sa va bag si in gura. Ai Google, foloseste-l!