Nu sunt acolo. La jocuri e doar Minecraft. Nu ști cam pe unde altundeva ar putea fi? Eu am găsit ceva în folderul Android, acolo sunt instalate aplicațiile.
Ce meniu? Pe Android 4.1 nu este nici un meniu... doar la jocuri. Am ES File Explorer și pot să umblu prin fișiere ca pe calculator, desigur că e altă aranjare ca pe Windows. Undeva pe acolo se salvează recordurile și setările de la jocuri, de exemplu în folderul OBB și în Data din fișierul Android (parcă).
Undeva in Android/data... Ex. La Hungry Shark se salveaza in Android/data/files (si vei vesea niste file acolo) bafta
Am văzut, dar nu am încercat la toate jocurile. A testat un prieten așa și și-a stricat tot recordul. La fel și eu, dar eu nu am avut de pierdut aproape nimic.
La Minecraft știu, dar nu am probleme acolo.
OK, mai încerc. Mersi de răspuns.
Apropo , la Minecraft nu se salveaza in Android. Eu l-e am in scard/games/com.mojang/minecraftWorlds ( si muti fisierele de pe pc pe tableta )
Nu știu, nu am mai încercat. Am încercat atunci la Subway Surfers și nu mi-a mai mers jocul (am copiat tot); la Temple Run 2 am încercat ceva pe telefonul unui prieten și i-am distrus recordul. Aș vrea să recuperez recordul de la astea 2 jocuri și eventual la Hungry Shark Evolution (la ăsta parcă e separat) în primul rând...
Nu stiu dc nu imi apar raspunsurile (ce enervant)... Da-mi te rog messul sau facebook-ul si te ajut...
Ciudat...
Nu pot sa trmit nici mesaj... Da-mi messu tau si daca vr ma scoti dupa