| Girly97 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul unui Youtuber cu experienta. De aproximativ o luna am inceput sa creez "Youtube pups" editand anumite clipuri folosind Windows Media Player. Am editat foarte putin de atunci pana acum si am incarcat destul de rar. Am vazut videoclipuri si mai amuzante si am impresia ca videoclipurile mele nu sunt deloc haioase, dar poate aruncati o mica privire peste ele si imi dati parerea daca pot sa fac clipuri mai bune. De asemenea mai am o problema, majoritaetea videoclipurilor pe care le editez (desene din copilarie pentru inceput) sunt blocate imediat dupa incarcare si nu stiu ce idei sa folosesc sau ce pot face ca sa nu imi mai fie blocate clipurile. Daca puteti sa va uitati putin la clipurile mele si sa imi dati niste sfaturi va raman recunoscatoare! Va multumesc! https://www.youtube.com/channel/UCvg3Ehozfjx-wHzvXXe_CLg ?view_as=subscriber

5 răspunsuri:
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Incearca sa umbli putin la sunet. Ce ai descris tu se numeste drept de autor. Clipurile tale au fost blocate pentru ca nu respecti legea drepturilor de autor. Ai voie sa folosesti muzica cateva secunde. Sunt exceptii. Daca de exemplu esti critic muzical atunci ai voie sa folosesti o bucata ca sa demonstrezi/exemplifici. Se aud personajele si muzica. Daca vrei sa auzi muzica atunci scapa de celalalt audio. Daca vrei sa auzi mai bine personajele atunci incearca sa modifici putin celalalt audio. Muzica se aude prea tare. Incearca sa suprapui cu grija cele doua bucati audio pentru ca apare acea disonanta.

| Girly97 explică (pentru VALCUANDREI1994):

Deocamdata fiind incepatoare la editat videoclipuri stiu doar sa adaug cateva legende si sa adaug muzica. As vrea sa stiu sa fac mai multe pentru ca daca creez numai videoclipuri cu muzica neobisnuita nu cred ca voi ajunge populara.

| VALCUANDREI1994 a răspuns (pentru Girly97):

Incearca sa faci altceva ca sa nu ai probleme. Poti sa faci tu thumbnail-uri, sa faci tu muzica sau sa faci videoclipuri despre ceea ce te pasioneaza pe tine. Lasa popularitatea ca nu conteaza. Fa ceea ce iti place fara sa dai de belele.

| Girly97 explică (pentru VALCUANDREI1994):

O sa incerc, iti multumesc mult! Dar crezi ca am vreun videoclip care fata de celelalte este putin mai bun?

| VALCUANDREI1994 a răspuns (pentru Girly97):

Esti inca la inceput. Nu vreau sa te fac sa te simti prost insa trebuie sa iti spun ca sunt cam la fel. Multa bafta draguta si o sa vezi ca daca o sa muncesti in continuare o sa fii si mai multumita.