| alexalghisi a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru... am o camera MiniDV mai veche, de la JVC, modelil GR-D20E si nu stiu ce sa fac ca sa o pot conecta la PC... mi-am cumparat si un cablu firewire care am reusit sa-l conectez la camera si cealalta parte. USB. la calculator. dar nu imi apare nimic pe ecran. Ce sa fac?

P. S. Am windows Vista x64 SP2...

6 răspunsuri:
| sigmanet a răspuns:

Cauta pe google modalitatea de conectare si softul. E posibil sa nu fie cablul cel bun sau poate iti trebuie ceva drivere.

| cd92 a răspuns:

Poate ai usb-urile dezactivate si nu iti recunoaste nimic. Uita-te in camera prin setari sa fie pe MTP cand faci transfer de fisiere. Incearca si la un alt calculator sa o conectezi.

| DoomNEzeu a răspuns:

Poate din cauza ca iti trebuie un soft cu care sa faci conectarea.Cauta pe google soft pentru JVC GR-D20E. trebuie sa gasesti ceva. Daca nu gasesti da-mi un mesaj si te ajut eu sa cauti.

| alexalghisi explică:

Nu. fara cd... l-am primit de la tata... si nu avea cd sad

| alexalghisi explică:

De fapt am descoperit k scria pe coperta ca la fireware e doar recharge angry... deci nu e bun cablul angryangryangry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Instaleaza-i driverul.trebuie sa ai un cd la ea, daca nu, mergi la cel de la care ai cumparat-o si spune-. i sa-ti dea cd-ul.