Mai tata, pai la ce "scule" sunt astea o sa-ti vina sa te lasi... Poate ai auzit de efectul numit "distorsiune" (o iau mai pe limbaj natural)...E acel efect care-l folosesc toti rocerii.Bam bam zdrang bam.Ce vroiam sa zic e ca in niciun caz nu vei scoate vreun sunet asemanator cu traznaile astea. Daca tu nu vrei sa canti zdrang bang boom (distorsiune, mai pe scurt), deci preferi ori un overdrive lesinat, ori clean murdar, foarte bine, ia-le. Daca vrei doar clean, ia-ti tata o acustica, gasesti multe si bune pana-n 550 lei.Deci ai 3 variante.
1)Mai bagi banuti, cel putin pana la 1000 lei si-ti iei un squier cu un humbucker in bridge si un amp bunicel, pana la urma, amp-ul conteaza mult mai mult fata de chitara.
2)Iti iei traznaiile astea si scoti un sunet murdar, care te inteapa, mazga...Ai de-ales intre un overdrive lesinat si clean murdar.Nu recomand.
3)Iti iei tata o acustica si inveti sa canti si cand te simti pregatit, sufleteste si financiar iti iei o electrica un amplificator mai vai de capul lor, eventual, dupa, achizitionezi si o pedala de distorsiune pentru un ton mai bun.Altceva n-am ce sa-ti mai zic, ti-am zis ce poti sa faci.
Cu 550 abia iti poti cumpara o chitara decenta, mai vrei si amplificator de bani aia?
Pune mana si strange acolo macar 1000 daca vrei sa canti pe instrumente muzicale, nu pe...chestiile alea .
Cred ca nu ai inteles bine eu sunt incepator nu vreau sa dau 1000 lei si sa-mi dau seama ca nu ma descurc din asta vreau sa-mi iau de 550 lei si daca vad ca o sa ma descurc atunci o sa iau un sistem de 1000 lei
Cu o chitara de 400 de lei, te asigur eu ca nu ai sa te descurci, si mai mult ca sigur ai sa te opresti din studiu in maxim...4, 5 saptamani.
Salut monster. eu sunt evel la un liceu. de arta si am inceput la fel cum vrei tu sa faci. cu ceva mai ieftin ( o orga foarte veche pe care am datt 10 lei de la un vecin) iar dupa ce am inceput sa invat si am decis ca asta vreau sa fac in viata mi-am rugat printii sa faca un efort sa-mi cumpere un pian calumea de 1400 euro din Germania ( :X :X ), deci iti spun ca ar fi bine sa-ti faci treaba la inceput cu ceva ieftin iar apoi daca vrei iti ei niste intrumente de calitate dar nu da banii pe ele de la inceput poate nu iti place si descoperi ca vrei altceva. sper sa te ajut
Ok mersi si succes cu ce faci tu
Eu zic ca nu merita, este foarte bine ca stai aproape de magazin si poti merge personal sa testezi sculele, dar in primul rand citeste: http://www.lectiichitara.blogspot.ro/2013/02/cum-cumperi-o-chitara.html
despre aspectele la care trebuie sa fi atent atunci cand cumperi o chitara.
Daca esti incepator poti ruga pe cineva mai cunoscator sa te insoteasca. Recomand http://www.amazon.co.uk/......0016CWTI2/ are niste Reviewuri excelente.