| Biancaϟ a întrebat:

Am nevoie de pareri despre Samsung chat 335 si Nokia C3. Am vazut mai multe forum-uri si multi dintre ei ar alege Samsung din mai multe motive diferite, fiecare cu parerea lui. Cert este ca eu as vrea Samsung-ul dar nu sunt sigura sad!

3 răspunsuri:
| yloveyou1 a răspuns:

Sa-ti spun mai intai despre samsung:cantareste 93 g,si e putin mai mic ca nokia,are 256K culori,melodiile se aud mai incet decat la nokia,are o memorie in telefon de 60 MB,iar nokia are 55MB,are camera video si foto de 2 mp(la fel ca la nokia),nokia are card inclus de 2 GB,amandoua au jocuri,bateria de la samsung e mai slaba de cat cea de la nokia.
Eu consider ca ar fi mai bine sa-ti iei Nokia are mai multe avantaje.dar acum depinde si de tine.

| yloveyou1 a răspuns:

Sa-ti spun mai intai despre Samsung:cantareste 93 g, si e putin mai mic ca Nokia, are 256K culori, melodiile se aud mai incet decat la Nokia, are o memorie in telefon de 60 MB, iar Nokia are 55MB, are camera video si foto de 2 mp(la fel ca la Nokia), Nokia are card inclus de 2 GB, amandoua au jocuri, bateria de la Samsung e mai slaba de cat cea de la Nokia.
Eu consider ca ar fi mai bine sa-ti iei Nokia are mai multe avantaje.dar acum depinde si de tine.

| CorinaAici a răspuns:

Eu nu stiu sa iti zic de ce, dar aleg Samsungwinking