| Alina894 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns urgent! Am avut cablu la rds si a trebuit sa ne mutam, ne-am scos cablul si am crezut ca totul e ok. Acum ni s-a spus ca trebuie sa platim un an cablul aiurea, fara ca noi sa beneficiem de serviciile lor. Mi se pare o nesimtire crasa! Ce e de facut? Va rog mult de tot sa-mi raspundeti! Multumesc

Răspuns Câştigător
| ronin33dan a răspuns:

Daca v-ati mutat de la adresa respectiva nu mai aveti nimic de platit daca in prealabil ati facut o notificare catre RDS. Daca nu ati facut notificare scrisa trebuie sa platesti...asta e! Succes!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Problema ta se trateaza conform prevederilor contractuale. Citeste contractul si daca scrie ca trebuia sa anuntati inainte de renuntare(in perioada de valabilitate a contractului) asa trebuia sa procedati. Oricum, daca nu vreti sa platiti de bunavoie, va pot da in judecata si daca o sa castige atunci va trebui sa platiti mai mult, respectiv suma abonamentului, dobanzi ori penalitati, cheltuieli de judecata si, eventual, cheltuieli de executare. Numai bine!

Apache
| Apache a răspuns:

Pai stai ma ca atunci cand voi v-ati mutat tr sa declarati ca va mutati si sa renuntati la abonament! ...pana la urma aia nu aveau de unde sa stie ca voi v-ati mutat daca voi nu ati declarat!

Apache
| Apache a răspuns:

. daca ai semnat nu mai ai ce face! ...tr sa platesti! daca nu, te dau astia in judecata si patesti si mai rau! ...sunt niste jigodii, dar si voi tr sa fiti mai atenti!

Abh
| Abh a răspuns:

Da, pe foaie s-a specificat schimbare de domiciliu, dar asta nu e egal cu renuntarea la abonament. Ei au crezut probabil ca tu vei muta doar abonamentul pe cealalta adresa.

| Alina894 explică:

Sa platim abonamentul. imi cer scuze

| Alina894 explică:

Pai faza e ca sarlatanii au dat o foaie cu sugestii si reclamatii in loc de cerere standard si maica-mea nestiind cum se procedeaza a completat acolo. Oricum pe foaia aia s-a specificat ca motivul scoaterii este mutarea de domiciliu. Mai e ceva de facut? Nu se poate sa platim abonamentul pentru un motiv atat de pueril. Astia sunt nebuni?!