Din mesajul pe care l-ai primit inteleg ca trebuie sa pui data la poza pe care o postezi mai exact anul. Probabil la setarile pozei ai uitat sa adaugi anul.
Si unde pun data? Scuze dar nu inteleg...
Ca eu asa salvez si asa postez pozele de juma' de an
Unde vrei sa postezi poza? Pe cronologie sau vrei sa faci album?
Pe cronologie
Cand adaugi poza este acolo un ceas..acolo adaugi anul
Mersi.Mersi.Mersi.Mersi
Acuma imi apare "If you want to share something now, just use the Post button. Scheduled posts need to be shared at least 10 minutes from when you create them" dar aici ma descurc"
Mersi mult
Acum imi apare :"If you want to share something now, just use the Post button. Scheduled posts need to be shared at least 10 minutes from when you create them" dar aici ma descurc
Cu mare placere!:*
Ok...Nu ma descurc
Ce sa fac de aici? Ca imi apare :"If you want to share something now, just use the Post button. Scheduled posts need to be shared at least 10 minutes from when you create them."
Scuze ca te tot intreb dar am mai multe pe cap si nu mai gandesc deloc... ((
Nu-i nimic.Ce anume vrei sa postezi?
O poza pe cronologie.Am facut cum mi-ai zis:am selectat an, luna, zi, ora, minut si mi-a aparut :"If you want to share something now, just use the Post button. Scheduled posts need to be shared at least 10 minutes from when you create them."
Incearca sa schimbi ora la ora actuala. Daca nu, iesi de pe cronologie si incearca sa postezi din nou.
Tot asta imi apare dar laasa ca in albume pot posta, pe cronologie nu pot
Am facut asta dar tot nu merge.
Lasa ca macar am reusit in album sa postez
Sorry
Nu-i nimic
Inca mersi muuuult :**
Pai am dat data dar tot nu merge...
Se rezolva de la sine dar cel mai bine ar fi sa te duci si sa verifici setarile pagini.
Si mie mi s-a intamplat, undeva acolo iti apar doua casute, trebiue sa scrii anul si data, cand ai facut poza sau mar ce data vrei tu.
Funda.
Dar casutele o sa imi apara cand salvez poza sau cand o pun pe pagina?
Dar de unde selectez anul? ((
Pai il scrii tu
Stan_Elena_1999 întreabă:
Stan_Elena_1999 întreabă: