Hm, nu stiu ce sa spun despre cele de sus, eu am DT770 pro varianta de 80 ohm cu FiiO E10K ( la vreo 70 Euro ) DAC si AMP si castile ajung la volum maxim. AMP'ul are bass boost si gain ( sunt doua chestii mici ON/OFF ).
Daca pe viitor te gandesti la audiophile headphones ( ceva la peste 300-400 euro ), atunci ar trebui sa iei un AMP mai bun, cum ai dat tu exemplu, dar daca ramani la DT700 FiiO E10K e suficient.
Am auzit la cineva ca e10k e slab. Si ca se aude aproape la fel ca placa lor de sunet de la PC. Tu ce zici?
Pai iti spun din propria experienta si pentru nevoile mele ( ascult muzica mai mult pe spotify, dar si pe Youtube si joc jocuri destul de des ) AMP'ul isi face treaba. I-am dat volumul la maxim, Gain e ON, Bass boost e ON si volumul la PC cand ascult muzica e pe la 80.
Cand am cumparat castile nu aveau suficient volum, clar aveam nevoie de un AMP si m-am interesat, FiiO E10k era perfect si clar se aude diferenta
Acum, daca acel cineva deja are o placa de sunet capabila, probabil nici nu ii trebuie AMP, de asta nu aude diferenta.
Nu incerc sa-ti vand FiiO E10K, eu nu castig nimic, daca pe viitor iti vei cumpara casti si mai bune, atunci ia un AMP direct mai bun.
Am gasit e10k la 300 lei. Si zen dac e 550. Cred ca ma Duc pe e10k