| idanna a întrebat:

Am o camera web si am instalat-o dar imi apare mesajul "No driver found" Ce trebuie sa fac...nu prea ma pricep! Mersi de raspuns.

8 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Daca ai instalat-o cum trebuie, restarteaza pcul! Daca nici atunci nu merge, nu stiu de ce...

| andy77 a răspuns:

Deci tu draga mina ai instalat presupun camera pe unitate, adica cablurile de legatura, etc.instaleaza driverul camerei respective in pc.cred ca ai cumva si un cd cu driver acolo, iar daca nu cu modelul ei intri pe net, dai o cautare pe google, descarci, instalezi, si mult noroc.

| andrei90tm a răspuns:

Pai trebuie sa ai un cd de instalarea drivere-ului daca ai cumparat-o dintr-un depozit de calculatoare. daca nu da-mi marca si modelul webcam-ului si te ajut eu cu un link.

Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i restart la Pc

| Denysuk_3788 a răspuns:

Cred ca trebuie sa bagi CD-ul si apoi da click dreapta pe Mi Computer->Properties->Device Manager apoi e o lista mare in care trebuie sa gasesti ceva de genul CIF Single Chip si dai click dreapta pe Found Devices parca scria. Sper sa mearga.Pa pa :X

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Trebuie sa dai restart la Pc.

| Denysuk_3788 a răspuns:

Pardon My Computer(ca dupa aia imi sareati in cap ca sunt analfabeta)

| gabi70 a răspuns:

Deci tu draga mina ai instalat presupun camera pe unitate, adica cablurile de legatura, etc.instaleaza driverul camerei respective in pc.cred ca ai cumva si un cd cu driver acolo, iar daca nu cu modelul ei intri pe net, dai o cautare pe google, descarci, instalezi, si mult noroc.