Nu vreau sa par neserios da nu e focalizat ok. Oricum, trebuia focalizt mai ok si sa vad cum ajungeau cablurile alea pe tot capcul. Din ce mi-ai dat tu acolo pot spune ca cablurile alea au iesit ca au fost trase probabil din vreun molex. Drept urmare, cauta un molex care nu are cablurile la locul lui.
Scoate mufa si lasa-l deconectat ventilatorul ca si asa nu era un ventilator de buna calitate. Dar daca vrei tu musai, poti sa faci o poza ca sa inteleg la ce te referi (sa fiu sigur).
Uite despre asta este vorba : https://imageshack.com/i/hlh7lR98j
Cand am vrut sa umblu in PC, am dat sa scot carcasa de pe lateral, am scos si alea 2 fire de nu stiu unde erau bagate...
Mersi frumos! Cred ca da au iesit dintr-un molxex si cum ziceai si tu nu e un ventilator de buna calitate, insa parca se auzea mai incet PC pentru ca am placa video cam mare...
Nu vreau sa par neserios da nu e focalizat ok. Oricum, trebuia focalizt mai ok si sa vad cum ajungeau cablurile alea pe tot capcul. Din ce mi-ai dat tu acolo pot spune ca cablurile alea au iesit ca au fost trase probabil din vreun molex. Drept urmare, cauta un molex care nu are cablurile la locul lui.