| Anchelor a întrebat:

Am o curiozitate: Sa spunem ca unitatea calculatorului este conectat la Televizor (unul smart desigur) la un HDMI sau probabil la un VGA; DVI. Intrebarea mea este, sa spunem ca intri pe un site cu virusi, si instalezi o aplicatie care se dovedeste a fi un virus, exista o mica sansa ca televizorul smart sa fie si el afectat? Probabil depinde si de virus, si ce face. Dar daca afecteaza televizorul... se poate intampla. Sau probabil sunt prost, deoarece cand instalezi un virus, nu e ca si cum si monitorul e afectat, monitorul facand parte din periferice, dar la fel e oare si cu televizorul? Acesta fiind "smart"poate pati ceva? cel mai probabil ca nu dar vreau sa vad ce pareri aveti. Desigur ca nu voi instala virusi doar ca sa vad daca imi distruge televizorul dar am o curiozitate la care ma tot gandesc cand sunt plictisit

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Prin cablu vga sau hdmi, nu. Astea transmit doar semnal video analog respectiv av digital. Nu și altceva,

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar ai grija sa nu fie ceva sa inregistreze webul cand tu te uiti la filme obscene. Cine stie pe unde ajungi laughing

| Caba_Catalin_1959 a răspuns:

Nu se intampla nimic