Sincer nu imi aduc aminte modelul. imi pare rau. era dual sim si avea carcasa cu ceva tatoo. nu mi-a placut pentru ca au o mufa pentru incarcator ciudata. s-a rupt in prima saptamana si a trebuit sa astept 3 saptamani pana am primit un incarcator nou de la fabrica. pentru ca nu se gasesc in magazin! camera foto foarte slaba. ecranul receptiv raspunde foarte greu la comenzi. si cel mai negativ aspect la el era ca nu avea semnal indiferent de retea. nu-mi puteam folosi telefonul la servici! acasa doar de pe balcon. inadmisibil pentru un telefon de 750 de lei. mi-am luat un Samsung de pe eMAG. dual sim. ecran receptiv. camera face poze acceptabile. arata bine. am semnal full peste tot. si m-a costat 500 de lei...
La banii aia iti recomand un Samsung dual sim. am avut un Allview si abia am asteptat sa il schimb.
Http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UFX2xBiFCn4
Eu as alege:Allview P2 AllDro...
Nu am nici unul dintre telefoanele de mai sus...
Am preferat Allview P2 ca vreau totusi un smartphone dual sim si destul de ieftin...mersi pentru sfat oricum
Dar poti sa-mi spui ce fel de Allview ai avut si de ce nu ti-a placut?
Buna te pot ajuta doar cu o recomandare telefoane bune si la super preturi Buna iti recomand iphone 3gs impecabil
sh 800 Lei Lg-E510 sh 500 Lei Motorola Defy 10/10 5gb sh 600 Lei Blackberry 9700
sh 660 Lei Samsung i9000 Galaxy S sh 699 Lei BlackBerry 8800 sh 399 Lei IPHONE 3g 16g
sh 580 Lei Iphone 4 la super pret 720 Lei http://buyaphone.pro
Cipy23 întreabă:
Andrei1124 întreabă: