| Mihaela88 a întrebat:

Am o imprimanta Canon i865 si astazi cand am vrut sa printez niste poze, culorile nu ieseau calumea-adica ieseau foarte intunecate, spre negru/gri. Am cautat despre chestia asta pe net si am facut cam ce scrie aici pentru. i850: http://fillthecartridge.com/wp-content/uploads/2010/02/C anon-Reset.pdf
Acum e si mai rau..imi scoate totul alb-negru!:| Poate cineva sa-mi explice ce sa fac, va rog?:O3

Răspuns Câştigător
| Kattan a răspuns:

Ruleaza utilitarele care vin cu softul imprimantei: calbirare, curatare etc.

3 răspunsuri:
| Kattan a răspuns:

Cel mai probabil nu mai ai cerneala in cartuse. Schimba-le sau incarca-le.

| Mihaela88 explică (pentru Kattan):

Sunt pline cartusele, chiar ieri le-am reincarcat..am printat pana la urma aseara un document de vreo 50 de pagini cu tot cu imagini...si-a mai dat drumul, in sensul in care a inceput sa scoata culorile din ce in ce mai bine, insa imaginile au dungi d'alea negre..adica le-a scos sacadat asa.

| DOb2b a răspuns (pentru Mihaela88):

Cel mai probabil pentru ca a stat o perioada mai lunga fara sa printeze. Incercati din meniul imprimantei un DEEP CLEANING, poate si doua sau trei iar pe viitor nu lasati sa treaca mai mult de doua zile fara sa printati intrucat capetele se vor infunda din nou. In cazul in care nu rezolvati prin deep cleaning, este posibil sa fi cedat cartusele de la prea multe reincarcari. Baietii de la www.servicii-printare.ro va recomanda cu caldura un kit CISS (cartuse cu alimentare continua). Zi frumoasa!

| Kattan a răspuns (pentru Mihaela88):

Ruleaza utilitarele care vin cu softul imprimantei: calbirare, curatare etc.