Iti zic eu ca la fel patesc indiferent ca am incarcat cartusul sau nu..pe imprimanta ai un butonas rosu.e ca un reset. tine apasat pe el..de 2-3 ori cateva secunde bune iar apoi o sa mearga..ma mine mereu arata asa si cand fac asta dispare si merge perfect... daca nu, inseamna ca e cartusul
Astept funda in caz ca raspunsul a fost bun si iti merge imprimanta
Sincer nu am mai intrat pe TPU in ultima vreme ca am fost ocupata, dar am chemat pe cineva si a facut exact cum ai zis tu.Chiar daca nu datorita tie a mers imprimanta, iti voi da funda pentru ca raspunsul tau este CORECT!
Multumesc
Acei contactori de pe spatele cartuşului sunt "încărcaţi" cu un fel de energie şi dacă i-ai "curăţat" NU mai ai şanse să ţi-l recunoască!
Tocmai asta este recomandarea : se scoate/manipulează cartuşul cu grijă FĂRĂ a atinge contactele de pe spatele cartuşului : vezi instrucţiunile!
Chiar NU ai ce face altceva, decât să cumperi alt cartuş şi să-l schimbi.
Acelaşi lucru, probabil, s-a întâmplat şi la centrul de refill, tipul a atins acele contacte, în timpul manipulării, şi de aceea nu l-a recunoscut imprimanta...
Iti multumesc pentru raspuns dar nu m-a ajutat, si oricum am reusit sa o fac, am chemat un om care se pricepe si a zis ca trebuia doar resetata imprimanta, deci nu e deloc vina ca am pus eu mana pe contactori.
Multumesc ca ai raspuns dar nu mi-e de ajutor sfatul tau pentru ca abia am luat cartus color si costa 1 milion un cartus nou.E usor de zis din gura "Schimba-l"
Schimba-l! E dus electric! Asa patiti daca va luati imprimante pe jet.