| Steve9999 a întrebat:

Am o intrebare, am cumparat acest laptop Laptop Gaming HP Pavilion 15-ec0036nq cu procesor AMD Ryzen 7 3750H pana la 4.00 GHz, 8GB, 512GB SSD, NVIDIA GTX 1650 4GB, Free DOS, Shadow Black si dupa ce l-am încărcat 100% m-am jucat Fortnite si a durat bateria maxim 30 de min(nu stiu daca macar 30 de min). Acum eu vreau sa stiu daca e normal. Pentru ca nu cred ca un laptop de gaming la 5000 de lei durează 30 min. Si mai vreau sa stiu daca trebuie sa ma joc cu el la incarcat?

Răspuns Câştigător
| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Încearcă sa scoți acumulatorul cand te joci, sau dacă nu merge cred ca se oprește singur când e 100 la suta bateria, și utilizează automat curentul din cablu

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Probabil că e normal dacă nu îl folosești legat la încărcător. Mai ales dacă la profilul de „power saving" l-ai ales pe cel pentru performanță maximă.
Și ca să putem avea o opinie mai la obiect, era mult mai util dacă spuneai ceva despre baterie, nu despre laptop. Adică detalii din alea mărunte: câte celule, câți Wh, chestii d-astea...

| DoctorWh0 a răspuns:

E normal.
Folosește toate resursele posibile care și ele folosesc mult curent.
Poți să te joci și cu el la încărcat, nu se întâmplă nimic.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Pai repeta încă odată... Ryzen 7, gtx 1650. eu am un laptop cu i7 9750h cu rtx 2060 și c am pe acolo ma tine, dar eu ma joc cu el la încărcat mereu

| Steve9999 explică (pentru Tataru_Ionut_2001):

Dar dacă ma joc cu el la încărcat nu mi se strica acumulatorul?

Si daca il ai la 100% il ti la încărcat?

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru Steve9999):

Da, ca altfel nu am fps uri

Deci ma pot juca cu el la încărcat fara nicio problema, nu?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Exact. Configuratia e destul de puternica, mi se pare si normal sa suga bateria in jocuri ceva de speriat...

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru Steve9999):

Încearcă sa scoți acumulatorul cand te joci, sau dacă nu merge cred ca se oprește singur când e 100 la suta bateria, și utilizează automat curentul din cablu

| fana1vulpitza2000 a răspuns:

Dc îți iei laptop de asta scump ia ți și tu că orice om normal un laptop normal că Youtube merge pe orice

| adriantraian a răspuns:

E normal sa te joci cu el la incarcat