| 100%Diana a întrebat:

Am o intrebare; am un cont imvu si vreau sa creez o piesa, sa o postez, ma rog si sa fac casa mea chat room, cum fac?

8 răspunsuri:
| raluca750 a răspuns:

Trebuie sa cumperi un card... daca nu, nu ai cum sa-ti faci ce vreitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul este foarte simplu. dar uite.nu pot sa iti zic totul aici. te rog frumos. daca vrei sa afli.lasa-mi ceva sa te contactez.id de mess, cont youtube, skype.aici e mult de scris
si nu pot sa scriu totul aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa scriu foarte multe aici. te rog frumos lasa raspuns un id de mess sau mai stiu eu ce,,,, si poate reusesc sa te contactez si iti voi zice cu toata placerea tot ce trebuie sa faci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da...tot eu sunt si primul nu ma refer la "raluca750" ma refer la al doilea raspuns...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stie cineva cum se face un chat room public in imvu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa iti faci casa chat room trebuie sa fi vip... daca esti itnry p pagina la acolo la comunyty la public rooms si dat create a 3D chat room...may departe de deskurky thu tongue daca vrei damy add ma creamma DoOlShIkA01 tongue xD

| HaiAjutamaCaSaTeAjut a răspuns:

Daca vrei sa iti faci haine si alte chesti care sunt si la shop trebuie sa fi VIP, dar daca vrei sa iti faci room este foarte simplu: 1.de duci la shop si iti cumperi un room daca nu ai deja 2.intri pe imvu 3. dai la chat rooms 4. dai la manage 5. dai la prima casuta unde scrie"Create a Free Chat Room(Create a Room)". Funda?