| Pacalici130 a întrebat:

Am o intrebare.
Daca am schimbat numarul de procesoare la msconfig (advanced options) la 1, eu pot sa o modific la numarul de procesoare pe care aveam inainte?
Gen mi s-a intamplat ieri. Am vrut sa o pun la un nr de 12 procesoare si fiindca nu am fost atent am pus la 1. Faza e ca vrea sa o pun inapoi la nr de 12 procesoare. De asemenea, pc-ul meu a inceput sa se miste foarte greu.
Va rog ajutati-ma!
Stiu ca am facut roman dar va rog eu din suflet sa ma ajutati.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intra iarasi tot acolo si scrie 12.winking

| NLS a răspuns:

Bineinteles ca se misca greu, daca din 12 inimi (sau cate are de fapt), l-ai lasat cu una.
Pune la loc numarul ce a fost la inceput, adica numarul de threaduri pe care il are procesorul tau.
Sau DEBIFEAZA casuta din dreptul lui Number of Processors, si vor fi din nou controlate de Windows, folosind cate are nevoie.

| Brizbriz a răspuns:

Pai, care e problema? debifeaza casuta aia si da-i reboot

de ce se misca greu? simplu, dintr-un calculator de anii 2020 l-ai transformat intr-un din anii 1990, cand era un singur core, evident ca se misca, cu viteza melcului turbat... RAU

| ncristian7805 a răspuns:

Nu mai umblati in msconfig daca chiar vreti sa mai ramaneti cu calculatorul intact. Debifeaza casuta de urgenta, si nu mai schimba alti parametrii. Acele core-uri care le folosesti in plus, va reduce viata procesorului mai repede, cand vei juca ceva sau folosi un program, windowsul isi va aloca singur acele core-uri, iar daca tu le mentii mereu active, strici procsorul aiurea.