| numaieoadi a întrebat:

Am o intrebare: Daca as cumpara de la Vodafone un stick 3g parca costa 29 de euro, treuei sa mai bag si carteala in el pentru a avea internet gratis peste tot? MULTUMESC
funda cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| Norbert97 a răspuns:

Salut....depinde daca iei la abonament atunci nu trebuie sa bagi nici o cartela...ca platesti in fiecare luna dar daca iei asa simplu stickul atunci da trebuia sati ei o cartela ceri de la ei din magazin o sa te intrebe de cat euro vrei sa incarci internetul si pentru cat timp.Bafta!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara stickul, dar iti va trebui o cartela cu interrnet activat (pre-pay e cam scump, activeaza-ti o optiune de internet sau pune-ti inauntru o cartela de abonament de internet). Si apropo, TOTUL se plateste in viata, n-ai invatat asta pana acum?

| zahy a răspuns:

Eu sunt in Italia folosesc stick de la wind este aceeasi chesti cu Vodafone, in iel am bagat cartela de Vodafon pentru ca ofera servici mai bune. si am activat oferta in valoare de 20 euro. Mai exact cumperi stick, cumperi cartela, activezi oferta internet PC. toatal 30 euro stick, cartela 0, activare internet daca vrei unu bun 20 euro = 55 euro de ce 55 pentru ca trebuie sa ai minim 1 euro sa iti garanteze conexiunea la internet chiar daca ai activat optiunea daca ai pe cont 0 nu iti fuctioneaza internetu. Sa sti ca acest serviciu nu este tocmai bun pentru ca ai limita la internet. Dupa consumarea a 7g sau ce oferta activezi, iti va merge cu 7 kbs. Cand cumperi oferta iei iti zic ca dupa consumarea 1g 7g depinde de oferta ( asta e garantat si merge bine internetu ) iti zic ca fuctioneaza maxim 64 kbs maxim 124kbs depinde de oferta. dar de fapt mai mult de 10kbs nu merge e foarte slab

| bogdanworld a răspuns:

Nu mai visa cu ochii deschisi...

trebuie sa bagi cartela normal, dar trebuie pe acea cartela sa ai serviciu de internet activat si sa fie cartela speciala pentru stick smug adica vei plati abonament lunar.

| Administrat0r a răspuns:

Ca sa-ti raspund la intrebare:

Stick-ul 3G nu te ajuta cu nimic daca n-ai cartela.