Poti vedea daca sta cineva pe invizibil/online/offline pe site-ul asta http://www.imvisible.ro/. nu poti vedea daca scrie mesaje sau daca vorbeste cu cineva. La linkul acela bagi id-ul persoanei respective si iti arata.
Sarbatori fericite! :D
Multumesc,alina,asta stiam, dar am nevoie de mai mult de atat.multumesc oricu.un an nou fericit iti doresc.
Multumesc si eu. imi pare rau ca nu te-am putut ajuta. app... daca faci rost de ceea ce ai cerut, sa imi dai si mie
Da.sigur ca da, numai ca nu cred ca exista asa ceva, e o idee ce mi-a venit pe moment. dar o sa te ajut daca aflu ceva referitor la aceasta, alina.
Esti moderatoare cumva? nu cred ca te ocupi tu de asta. uite, am postat in aceasta categorie fiindca adineaori am postat tot in categoria asta si din obisnuinta. ti-am satisfacut curiozitatea? nu inteleg.de ce postezi daca esti off-topic?
Pentru că sau invitat categorii speciale pentru aceste întrebări. Nu-s puse acolo ca să te uiţi la ele.
Asa. Ok. Multumesc pentru sugestie. Dar nu e problema ta cine si unde posteaza, exista administratori care se ocupa cu acest lucru, si care vor considera daca intrebarea mea este intr-o categorie gresita postata. Nu vreau sa ne certam. Multumesc pentru observatie pe de-o parte, dar si pentru critici, dar pe cealalta parte.