| valiiandii a întrebat:

Pe contul meu de Yahoo la inregistrare am pus contul: an***.****@yahoo.ro iar pe un site destul de important am pus la id an***.*****@yahoo.com. Iar acum nu pot primii mailurile de la acel site, si am uitat parola si am nevoie de ea.
Stiti daca se poate trece de la @yahoo.ro la @yahoo.com? Si daca da, cum? Cine stie si ma ajuta are fundabatting eyelashes Thanks.

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Încearcă să îți creezi o adresă pe yahoo.com și apoi să redirecționezi toate mesajele spre acea adresă, dar în cazul tău nu te va ajuta, deorece dacă ai pus acel e-mail pe acel site, toate mesajele se vor trimite la dresa cea de yahoo.com, care există riscul să aprțină cuiva.Eu în locul tău aș crea alt cont acolo pe site si asă pune adresa de pe .ro.Succes

| onasis1961 a răspuns:

Contactează-l pe NeluL.Sus la Comunitate este rank 1.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu poti schimba adresa de yahoo, poti in schimb sa iti faci o adresa pe.com daca mai e disponibil id respectiv.

| ankutza87 a răspuns (pentru suntserios):

Nu poate sa isi faca nici adresa de.com deoarece ****** apartine am2 ramuri si.ro si.com

| suntserios a răspuns (pentru ankutza87):

Trecand peste faptul ca a trecut 1 an de cand a fost pusa intrebarea, ce dracu ai vrut sa zici acolo ca nu se intelege nimic

| flyer90 a răspuns:

Nu poti sa 'treci' de la.com la.ro. Vezi daca poti sa faci adresa aia pe.com direct (daca nu e luata de altcineva).