| Leea1234 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care au antene digi tv...este adevarat ca trebuie sa renovam cartelele...sa le ducem la cei de la digi si sa le schimbam?
eu am digi tv...aici in spania si aseara m-a sunat persoana care mi-a dat reciverul...si mi-a zis ca trebuie sa-i trimit cartela in romania...sincer eu nu prea cred...de aceea va inteb pe voi, prieteni...este adevarat?

6 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Da, asa este, a facut si tatal meu asta. Daca nu o schimbi peste ceva timp o sa se opreasca, nu vei mai primi semnal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am stiut.si eu am digi. potida telefon la digi in romania, nimeni nu o sa-ti faca nici o problema daca dai telefon din spania.

| matchpoint a răspuns:

Da este adevarat. Daca cartele este albastra pe ambele fete acesta va fi inlocuita cu una noua care are o fata rosie. Trebuie un membru al familiei tale sa se prezinte la o caserie rds cu copia lui de CI si va primi o cartele noua pe care poate sa ti-o timita tie. Cartela veche trebuie trimisa la bucuresti sau predata la caserie.De la caserie primesti in plic timbrat care este valabil in tara. Trimiti cartela alor tai acasa si ei o vor duce la rds. Am inteles ca trebuie facuta pana la data de 01. 10. 2009; probabil s-a prelungit perioada.
Pa

| Leea1234 explică:

Stiu zazu, dar problema e ca abonamentul nu este pe numele meu...eu doar platesc...este pe numele unei cunostinte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al meu la fel, dar poti da numarul de cartela sau numarul de contract

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa am auzit si eu tata-l meu a schimbat-o ca nu mai prindea nimic nici eu nu mai prind nimic.