| AlexAvram94 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care se pricep la calculatoare:
-Azi am dat delete la NERO si cand am vrut sa dau sa deschid o poza mi-a dat eroare...
-inainte cand aveam NERO cand deschideam poza aparea
XXX.jpg
-Oare aceasta eroare sa fie legata de NERO?
-astept raspunsuri din partea voastra...
MERSI!

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Instaleaza Irfanview. Este gratuit si foarte bun. Acolo este si un Plugins/AddOns care trebuie instalat si gata.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Apropo! Nero nu se sterge cu Delete ci cu Uninstall din Control Panel (nu stiu ce Windows ai)

| Jipa95 a răspuns:

Poti incerca sa downloandezi nero de aici : http://www.go4it.ro/download/utilitare-sistem/nero-7-9746774/
Si incearca unul dintre aceste coduri pentru a ti-l activa :
1C80-0000-19E5-MA2X-4001-3140-7597
1C80-E086-015A-0000-4001-A109-92X7
1C80-0000-19E5-MA2X-4006-3632-3745

| al3xander a răspuns:

Suita de la nero contine "Nero PhotoSnap" si tu il aveai setat ca "default" pentru vizualizarea imaginilor si acum numai stie cu ce program sa deschida cand dai pe o poza. da click dreapta pe o poza->"Open with-> Choose default program …"->si selecteaza alt viewer, daca nu stii care selecteaza "Windows Photo Viewer"->vezi sa fie selectat si "always use the selected program to open this cand of file"->"OK".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai click dreapta pe poza si selecteaza de la Change alt mod de a deschide poza...

| AlexAvram94 explică (pentru anonim_4396):

Si cum fac sa ramana pe modelu ala care vreau?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexAvram94):

Pai odata ce ai selectat cu ce vrei sa deschizi poza, odata ce mai apesi apply sau ok cred ca va ramane pe ce vrei tu.

| HDR10 a răspuns (pentru AlexAvram94):

Selectezi click dreapta--->open with--->windows photo viewer