| Frigg a întrebat:

Am o intrebare referitoare la Joomla!

Sa dam un exemplu: am un site de imobiliare si un meniu cu 4 obiecte: home, about us, houses si contact. Este un meniu deja creat care deja contine fiecare "articolele" sale. Dar la home nu e nevoie de articole ci de casele introduse.

Intrebarea mea este: cum introduc articole noi intr-un meniu deja existent? Si cum introduc articole noi intr-un meniu deja existent daca articolele se afla in categorii diferite?

Am cautat foarte mult un raspuns dar peste tot iti arata cum sa creezi un meniu nou si sa adaugi articole in el la creare. Nicaieri nu iti arata cum adaugi articole intr-un meniu deja existent. Exemplu: Daca la sectiunea de "About us" mai doresc sa adaug un al 2lea articol cu pozele companiei. Sau orice...

Deci intrebarea: cum adaug articole unui meniu deja existent?
Va rog numai raspunsuri concrete si la obiect.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| M29 a răspuns:

Salut! Sa presupunem ca vrei sa schimbi articoul de la About us. Mergi la meniu respectiv si apoi alegi About us. Ai in Sectiunea Details (In partea din stanga) campurul Menu item type si de acolo alegi ce vrei sa fie, Category List, Category Blog, Single Article. Apoi in parte din dreapta in Sectiunea Required Settings selectezi categoria cu articolele respective sau articolul respectiv (in cazul in care ai ales Single Article la pasul anterior)