"foloseam în liniște tastele 123 scriam un cod și mă trezesc că s-au deschis programele Microsoft Edge și Explorer"
scriai un cod? in ce anume scriai un cod?
Daca scriu coduri in softuri malitioase este o idee
Pot sa scriu in powershell la fel de bine si sa dereglez sistemul de operare
Mai mult ca sigur nu s-a intamplat nimic
Descarca si ruleaza ESET scanerul online pentru linistea ta : https://www.eset.com/int/home/online-scanner/
Am intrat pe revolut și îmi trebuia parola care conține și 123 mulțumesc pentru răspuns
Ok, nu stiu cat te-am putut ajuta, dar virusi sigur nu ai
daca ai scanat cu 2 solutii, mergi si cu ESET de mai sus si daca si el zice ca totul este ok, atunci nu iti face griji
Nu instala softuri piratate de pe net! dar descarca daca vrei softuri open source gratuite de pe siteuri oficiale!
Am vazut raspunsul tau si am scanat si eu cu ESET.
La final, imi da o lista lunga (daca spun 200 nu exagerez) cu fisiere pe care nu le-a putut deschide. Deci, nici nu le-a scanat. Toate din Windows. Nu mi-a gasit nimic. Dar in conditiile astea (de nescanare) cata siguranta pot sa am in program?
As sta linistit, de ce? antivirusul integrat din windows 10/11 este destul de capabil cunoaste pana si exploit!
acele fisiere care nu se deschid sunt probabil fisiere de tip arhiva care sunt protejate cu parola, fisiere de sistem etc
deci cu siguranta nu sunt un pericol pentru PC