Introduci DVD cu Windows7, bootezi de pe el,selectezi custom install,nu upgrade pentru că dacă dai upgrade rămâne și xp-ul, n-o să mai știe de pe ce windows bootează, formatezi doar partiția C, în D nu se șterge nimic, instalezi Windows pe C
Introduci dvd-ul cu windows 7 (vezi sa fie bootabil), intri in bios si bootezi de pe dvd-rom. dupa incepi instalarea (next, next, next...) si o sa ajungi imediat la partea cu cele doua partitii (in cazul tau C si D). o sa-ti afiseze cele doua partitii, respectiv detalii despre memorie; tu nu trebuie decat sa dai click dreapta pe partitia C (pentru ca pe asta vrei sa pui Windows 7) iar apoi selectezi FORMAT. dupa ce se formateaza selectezi cu click stanga partitia C si dai next, iar Windows 7 se va instala pe partitia C. nu ai absolut deloc treaba cu partitia D, nu o formatezi, nu o stergi, nu ii schimbi dimensiunile... nu ii faci nimic. mai departe instalarea se face usor. sper ca te-am lamurit catusi de putin. bafta la instalare!
Salut eu te lamuresc nu dai upgrade dai custom(advanced) si apoi dai aia sa nusi ia ultimu update de pe net, dupa care selectezi partitia C si apoi ii dai ok si next, oricum windows 7 la instalare direct de pe cd fara boot nu poti face partiti
Mai bine lasa-ti Windows Xp si eu am avut Windows 7 dar nu e asa bun la jocuri daca joci jocuri,.
anonim_4396 întreabă: