Tastatura este pentru alta tara...Nu imi dau seama ce vrei sa zici. Poti sa ne dai o poza cu tastatura ta?(sa vedem tastele)Si incearca sa explici mai bine.
Cauta pe cutie ceva informatii despre "limba" utilizata de tastatura si selecteaz-o din windows.
Http://www.google.ro/......tp?/imgres este exact ca asta doar ca asta din poza e fake.a mea e de la Watson
Deci tastele sunt exact ca in imagine? Daca folosesti EN ar trebui sa fie totul ok.Dar tu zici ceva de @ pe tasta V. Poti detalia?
Da sunt ca in imagine. Spun ca daca e pe EN tasta Z este in locul tastei Y, iar tasta Y este in locul tastei Z. Dar daca este pe RO tasta Y este Y iar tasta Z este tasta Z. In legatura cu @, daca este pe modul EN au apas shift si 2 si imi iese @, iar daca este pe modul RO, SHIFT cu 2 imi rezulta ". Pe tasta V am @. In modul RO pot scrie cu V dar nu-mi iese @. Nu mai stiu cum sa explic. Acum ai inteles? Daca nun ma mai chinui nitel
Vali54, am apăsat doar Alt si v si mi-a iesit @... intr-un fel zis tu esti cel care m-a ajutat. Primesti funda iar restul primiţi voturi. Vă mulţumesc foarte muult tuturor pentru ajutor. :*