| TempestUV a întrebat:

Am o mare problem care ma enerveaza la culme.
Mi-am instalat in calculator Photoshop CS6 si acum nu mai pot deschide nici o carte in format pdf. Cum pot sa remediez problema?

Daca stiti, explicati in pasi cat mai simplii ca sa pot intelege caci sunt paralela cu tehnologia si tot ce tine de ea. Dau fundda celui care ma scoate din incurcatura.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Formatul.pdf se poate deschide cu Adobe Reader sau Foxit Reader, ambele sunt gratuite si le poti instala de pe site-urile oficiale. Foxit este un program mai mic si eu il folosesc acum.

| TempestUV explică (pentru Ioandelasal):

Adobe Reader il am deja instalat si nemernicul nu mai merge. Un prieten mi-a recomandat Foxit Reader si cu ala merge. Eu nu inteleg de ce nu merge cu Adobe.

| Ioandelasal a răspuns (pentru TempestUV):

Daca iti merge Foxit Reader n-ai nevoie de Adobe Reader, primul este la fel de bun si consuma mai putine resurse.

Bula
| Bula a răspuns:

(re)Instaleaza Adobe Acrobat Reader si va functiona fara probleme.

| TempestUV explică (pentru Bula):

L-am reinstalat si tot nu a mers. Voi mai incerca sa il reinstalez de cateva ori, poate doar poate va merge

| K0sti a răspuns:

Ori te lasi de sportul asta, ori devii rectilinie, nu paralela! E greu sa dai click dreapta pe pdf-ul ala si sa-i spui cu ce sa se deschida?

| TempestUV explică (pentru K0sti):

Hai ac nici chiar atat de prosta nu sunt. Am facut chestia asta si tot nu merge.