| alygeorgy16 a întrebat:

Am o mare problema. cand mi se deschide laptopul trebuie sa aleg intre 3 variante ("safe mode"; "safe mode networking" si inca una); si "start windows normaly"... stiu ca aceasta problema este din cauza update windows, si trebuie dezactivat, dar nu stiu cum, ma puteti ajuta? va rog am mare nevoie de ajutorul vostru. (fundita)

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dezactivarea se poate face intrand prin Start/Control Panel/ Automatic Updates si in fereastra respectiva ai 4 optiuni, le debifezi pe primele trei(sau pe cele dintre ele care sunt bifate) si bifezi Turn off Automatic Updates si dai OK. Succes si numai bine!

3 răspunsuri:
| tremurici a răspuns:

1.nu stiu c esa zic ...de dezactivat e usorhappy control panel->security center->automatic updates->turn off
fundabig grin

| Liviu a răspuns:

Este din cauza ca ai stins pc de la butonul unitatihappy
Eu unu as alege calea cea sigura (safe mode)
Si cat despre update...eu momentan... le tin offline
Depinde ce windows ai specifica'
Inainte am avut o bomba de calculatorhappy
Aveam tot filtratsad Insa din o prostie am bagat iar windowsul.acu regret dar asta ehappy
P. S Rapp rull'z [; x]

| jabiilord a răspuns:

Chestia aia iti apare doar cand fortezi windows-ul la stingere, gen tii mana pe butonul de power, il scoti din priza pana ca el sa se inchida normal dupa ce i-ai dat shutdown, ai probleme cu tensiunea prin casa si ti se restarteaza calculatorul din senin la intreruperea curentului, ai virusi care iti restarteaza calculatorul aiurea.
Astea sunt cele mai frecvente probleme atunci cand apare acel meniu.

Daca te mai intereseaza si alte Tutoriale PC, uite aici unele destul de faine: http://www.tutorialepc.ro