Cine l-a instalat tu? daca da, atunci nu-ti face nimic daca ti l-a instalat altcineva o sa-ti fure toate parolele care le scrii pe calculatorul tau.Cum scapi de el, il dezistalezi ca pe orice program si apoi scaneaza calculatorul cu Malwarebytes' Anti-Malware si nu o sa mai fie nici o problema.(Ardmax Keylogger nu este neaparat un virus daca l-ai instalat tu, e periculos cand instaleaza altcineva pe PC-ul tau)
Nu mai cauta nimic si intra pe KAspersky scaner online si scaneaza-ti compul.Ala te curata definitiv de Ardamax. Dar curiozitatea mea mea este alta: Ce cauta instalat la tine in comp Ardamax-ul? Ai vrut sa faci putin hack? Succes si cauta si tu softuri ca sandbox si invata sa-l folosesti inainte de a instala ardamax si mai stiu altele de genul asta!
Daca nu te lasa sa-l dezinstalezi incearca Revo Unistaller Pro, cu el poti dezinstala/instala programe/jocuri ce nu vor sa fie instalate/dezinstalate o sa te tina doar 30 de zile si pe mine tot atat m-a tinut.:D http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html Apesi pe DOWNLOAD 30 DAYS FREE TRIAL
Spec ca te-am ajutat:D
Dai pe START+Control Panel+ Add or Remove Programs. Iti va aparea o lista cu toate programele instalate in calculatorul tau. Cauti Ardmax nu stiu cum si dai click pe el. Apoi, alaturi iti va aparea un buton REMOVE, sau CHANGE/REMOVE. O sa dai click pe el si apoi dai NEXT. Debinde ce iti cere. Si asa ti se va dezinstala . Nu uita sa-l stergi si de pe desktop daca il ai si acolo.
Numa bine!
Daca nu merge dezinstalat sau sters cauta un program care eraseaza ce vrei tu