| ღMikyღ a întrebat:

Am o mare problema! Eu folosesc Google Chrome pe PC windows XP si de ceva timp, cand vreau sa descarc o imagine, mi se inchid toate paginile din Google si ajung in Desktop. Dupa, primesc un advertisment si ma intreaba ceva de genul daca vreau sa il redeschid si trebuie sa apas Relauch sau No. Si, tot nu pot descarca si imi face la fel si la stergerea istoricului. Adaug ca nici nu pot Download-a ceva. Am incercat si de pe alt program (ex Internet Explorer) si toate astea mi-au mers perfect. Oare sa fie problema la Chrome sau sa fie ceva din PC?

Răspuns Câştigător
| LTAA a răspuns:

Reinstalează Google Chrome, de preferat descărcat de pe Site-ul oficial.
Dacă la fel face, poți încerca alte Browsere (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari).

5 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Intra pe setarile de la google chrome si pune la startup sa fie "new tab" simplu. Altele iti pot ingreuna browserul, inca un sfat, sterge toate extensiile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sugerez sa mergi in control panel si sa dezinstalezi google chrome. Apoi din internet explorer sa descarci din nou google chrome si sa-l instalezi. Sfatul meu este sa treci la browserul mozilla care nu forteaza asa mult procesorul calculatorului.Nu fac reclama mozillei, dar din proprie experienta zic ca google chrome e mai rapid dar vine cu o multime de probleme. Succes. Deci dezinstalezi google chrome si apoi din internet explorer, descarci si instalezi un nou browser.Care vrei tu.

Răspuns utilizator avertizat
| ღMikyღ explică:

Am sa incerc toate variantele si care ma va ajuta cel mai mult, o voi declara raspunsul castigator. Multumesc.

| andozaurus a răspuns:

Incearca cu mozzila sau opera.