| kiib a întrebat:

Am o mare problema. Va rog ajutati-ma. Am un hard extern care il folosesc pentru jucuri de ps3. Vreau sa imi pun acum pe el un juc de 35GB(god of war)...imi copie linistit si la un moment dat, la un fisier de 9GB imi spune ca nu am suficient spatiu si pe hard mai am liber peste 250GB. In D mai am liber 53GB si in C 22GB...ce sa fac..va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Copiaza jocul inapoi in partitia D, formateaza hardul FAT 32 si apoi incarca jocul pe parti in hardul extern.Partile nu trebuie sa fie mai mari de 4 GB, eventual taie jocul cu HJ Split - http://www.hjsplit.org/ Cum il folosesti: http://hjsplit.en.softonic.com/video/hjsplit-how-to-use-hjsplit-270 Bafta!

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pai unde se salveaza jocul? In ce partitie? Daca in C sigur nu ai spatiu! Alege si salveaza jocul in partitia D ca ai 53 GB liberi.Alegi din browser unde se salveaza jocul sau daca descarci cu torr3nti alegi din program de la ->Options ->Preferences-> Directories ->aici alegi partitia D, apoi il muti pe hardul extern sau poti alege direct hardul extern!

| kiib explică (pentru neluL):

Deci eu vreau sa copii jocul din D in hard extern.dar am reusit...hardul era format FAT32 si trebuia formatat pe NTSF.Am reusit chestia asta si am copiat jocul, dar acum cand pun hardul in ps3 nu imi mai citeste nimic.Probabil din cauza formatarii...ce pot sa fac? te rog ajutor

Ok...dar dupa cum le unesc inapoi?

neluL
| neluL a răspuns (pentru kiib):

Tot cu HJ Split! HJSplit poate lipi fișierele care au fost fragmentate la loc, creând astfel din nou fișierele fragmentate.
Sau arhiveaza bucatile cu winrar, le incarci asa arhivate pe hardul extern si apoi cand dezarhivezi se unesc automat.

Scuze ca te bat asa mult la cap...am vazut cum le separ...dar ce trebuie sa fac la HJ Split ca sa le unesc iar? ca cu arhivatu imi ia o gramada de timp

neluL
| neluL a răspuns (pentru kiib):

Pentru lipire da click pe -> Join (se afla langa butonul de split) la fel dureaza si in Hjsplit.

Mersi...dar acuma am alta problema.nu stiu cum sa fac hardul inapoi FAT 32. daca dau click dreapta si pe format nu am cu Partition Magic nu merge ce sa fac?