| Cipri3101 a întrebat:

Am o mica problema... Am un Nokia C3-00. La inceput a fost codat ( Orange ), l-am dus la "servis" si l-am decodat. Cand l-am cumparat mergeau videoclipurile pe youtube. Dupa decodare l-am incercat si la fel... Dupa o perioada in care nu am folosit netu pe mobil (2-3 luni) am intrat pe youtube si nu mai merg videoclipurile. Spune ca a " pierdut conexiunea" - pe Orange world si Opera mini. M-a invatat cineva sa iau un program care se numeste "Youtube" si la care zice ca "Video was interrupted. Please reset the video." In rest internetul merge perfect.
P.S. pachetul de date e de la cosmote (Web'n walk)
P.S.S dau fundita :-d

3 răspunsuri:
| catafan a răspuns:

Acest lucru se datoreaza rețelei, a semnalului dacă este HSDPA/HSUPA(banda 900) sau daca este un simplu GPRS! Daca ai semnal pe banda de 900 nu are cum sa nu-ti mearga. Daca spui ca totul merge perfect, doar youtube nu merge asta inseamna ca e cel mai probabil de la semnal nu de la decodare sau mai poate fii de la retea si de la viteza care ai achizitionato tu de la provideru de internet. (Pentru o optima vizualizare a clipurilor de pe youtube iti trebuie viteza mai mare de 1Mbps!

| SaveAngel a răspuns:

E floare la ureche asta!

| Cipri3101 explică:

Am mentionat ca dupa decodare l-am verificat tot cu cartela de cosmote (Frog) si mergea... in plus am in casa router wireless si cand ma conectez la el face la fel. (descarc pe laptop cu 3-4 mb / sec )... deci ar trebui sa mearga pe wireless dar nu merge sad