Virusii nu fac pete mai flacau! Tu chiar crezi ce abereaza toti? Asta un aspect. Apoi, imaginea aia este total aiurea. Nu am inteles nimic din ea. Daca vrei sa-mi dau o parere, pui o imagine care nu are nimic pe desktop si o faci cu aparatul de fotografiat. Ceea ce zici tu pare un defect al LCD-ului care nu apare la print screen. Iar simptomele descrise cu incalzirea excesiva ti se trag de la coolerul plin de praf care nu mai face bine aerisirea, trebuia sa stii asta. In plus pasta termica trebuie reinoita! Aceeasi cauza o are si oprirea brusca!
"Este normal sa mi se incinga laptopul asa repede? poate e din cauza memoriei ocupate cu foldere/poze/videoclipuri/muzica; sau din cauza paginilor deschise pe Opera?" ...asta este iarasi o aberatie. Nu are nicio legatura. In plus nu exista memorie ocupata cu foldere! Folderele nu stau in memorie, stau pe hard, care este altceva.
Hmm da incearrca sa descarci avira pentru petele alea negre
cat despre prosoape nu e bine ceea ce faci pentru ca te poti curenta sau se poate strica de la umezeala nu conteaza cat de umed ar fi tot se poate strica
funda?
Imi pare extrem de rau pentru greseli, si lipsa de virgule unde este nevoie. Nu am avut suficienta rabdare sa re-re-recitesc din nou cu suficienta atentie absolut tot. (._.) * so much shame *... aparent, n-o pot re-edita.