| nechiforboss a întrebat:

Am o nelămurire:dacă mă abonez la Netflix pe televizor rămân canalele standard și după aceea sau ce se întâmplă? Vreau și cât mai multe detalii și păreri despre toate avantajele și dezavantajele abonarii la această platformă de la cei care cunosc.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are nici o treaba una cu alta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Netflix nu are nicio legătură cu canalele TV. E o aplicație de streaming care îți permite să vezi filme și seriale pe baza abonamentului, nicio legătură cu programul tv sau cu abonamentul la operatorul de televiziune.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu am renuntat la cablu tv si imi convine doar cu aceste platforme.Nu au treaba una cu alta, nu influenteaza cu nimic canalele tv. Am avut Netflix in trecut, in prezent folosesc disney. Tind sa cred ca Netflix avea continut un pic mai variat si mai mult, insa depinde ce preferi sa vizionezi.Filmele si serialele nu sunt chiar aceleasi in toate tarile, iar pentru Romania am vazut ca foarte multi se plang de timpul lung de asteptare pana cand sunt incarcate noi episoade sau sezoane din seriale, spre deosebire de alte tari.Acestea nu raman pentru totdeauna pe platforme, fiindca nu e spatiu nelimitat.Le gasesti pentru o perioada, apoi sunt sterse si incarcate altele.

Disney e mai ieftin decat Netflix. Pentru cel din urma poti face cont pe care sa ai vreo 4 sau 5 persoane(care e un pic mai scump decat cel cu 2-3) si fiecare se poate loga pe profilul separat, cu propriile preferinte.Multi prieteni sau chiar familii imparteau un cont astfel, insa circula vestea ca Netflix nu va mai permite sa procedezi asa pe viitor, ci trebuie sa existe toate conexiunile in aceeasi locuinta/familie sau cladire.Si-au dat seama ca ies in pierdere cu tactica asta de sharing. laughing

Daca imi amintesc bine. Netflix iti oferea un feed mai personalizat, in functie de ce ai vizionat deja, iar la inceput chiar te punea sa selectezi niste seriale/filme astfel incat sa stie ce sa-ti recomande.

Poti incerca cateva luni o platforma, cateva luni o alta.Platesti lunar, deci pot renunta oricand.Ai si optiunea de abonament anual daca te-a castigat, iar pretul e ceva mai ieftin, dar nu incredibil de ieftin. laughing

| relian a răspuns:

Normal, daca continui sa platesti canalele ce le ai deja, Netflix o sa fie ceva in plus, dar platesti separat.
Avantaje si dezavantaje, depinde ce ai vazut, ce doresti sa vezi.Eu de exemplu am vazut ca filme orice au aia acolo, ma refer filme, deci pentru mine nu ar fi ceva interesant.
Daca iti plac seriale, atunci e ok, te poti uita au destule, filme la fel, asta daca nu ai vazut.
Dezavantaje nu prea sunt, cand vrei sa te deconectezi simplu, te deconectezi rapid, doar ca odata ce platesti pentru acea luna si vrei sa nu mai fii abonat, luna respectiva vrei nu vrei ai Netflix, deci nu-ti dau aia banii inapoi la jumate luna sau dupa ce ai platit.

Canalele ce le ai tu de la cablu sau stiu si eu ce ai tu acolo acum, alea ramin. Dar cum am spus vei plati ce ai acum, plus Netflix.

Abonamentu este gen prepay, dar difera ca pret, fctie de ce alegi, adica full HD sau ce au aia acolo K sau ce or mai avea.
De exemplu cel mai ieftin este, nu mai stiu 9 dolari, dar din ce am auzit acum, baga reclame, inainte nu era nici la 9 dolari reclame.

Daca nu vrei reclame, vrei si cu claritate mare, platesti mai mult, alegi tu atunci cand faci cont sau ce se mai face la aia.

Eu am incercat acum vreo 2 ani, cum zic era 9 dolari, dar nu bagau reclame deloc, am vazut ce au, am stat cateva luni, am vazut si eu ceva seriale ca nu aveam altceva de facut, apoi la revedere nu-s curios.
Mai multe detalii nu stiu ce ar fi, cum am spus este usor de conectat si la fel de usor de deconectat, cam asta ar fi avantaje si dezavantaje.
Asa ce au filme seriale etc, au destule, mai multe ca oricare altele, Netflix e mai bun ca toate care sunt genul asta, dar nu te astepta la ceva nemaipomenit.
Eu cand vreau sa vad un film il iau de pe net, ma uit fara reclame fara probleme, iau filme cand apar sau dupa cateva zile.

Răspuns utilizator avertizat
| UserRo10 a răspuns:

Netflix este aplicatie de sine statatoare compatibila cu televizoarele smarttv conectate permanent la internet. Netflix are o gama variata de filme, seriale, desene, documentare.
Posturile tv raman in continuare prin cablul mufat in spatele tv-ului, dar se poate trece de la tv la aplicatie prin telecomanda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avantaje ai multe filme și seriale pe care sa le vezi. Eu sincer m-am uitat strict la cateva seriale: The witcher, Luifer și încă vreo 10; după vreo 6 luni l-am scos ca făceam maraton de vizionare seara și a doua zi la lucru eram rupt; plus ca nevasta era cu ea cu buza umflată, mai voia și ea ceva seara.
E foarte mișto pentru copii. Ai o grămadă de seriale animate pentru copii.
Eu aveam abonament de 9, 5€. Acum am primit oferta de reîntoarce de 5€. Cred ca o sa accept.

| CyberDune28 a răspuns:

O sa ai lista intreaga de filme britanice, americane, coreene etc chef sa ai