| bernaaaaa a întrebat:

Am o pagina pe facebook, dar nimeni nu vrea sa-mi dea like... Unele pagini au 250 de mii de like uri iar eu am 70.Am pagina de 2 ani şi nu e cam nicio marire de likeuri. Ce sa fac ca sa-mi dea lumea likeuri? Fundita pentru cea mai buna idee... Pup :*

Răspuns Câştigător
| NicKy4ev3r a răspuns:

Buna. pai ai putea sa trimiti linkul pagini tale la mai multe pagini sau grupuri pe facebook si sa comnentezi sa iti dea like... majoritatea asa progedeaza...winking sper ca ti-a fost de folos big grin

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa.ti promovezi pagina mai mult... :*

| butterfly_4698 a răspuns:

3 operati estetice.

| LiviShor a răspuns:

Daca vrei likeuri iti faci 4-5 poze cat mai dezbracata si likeurile vin de la disperati!

| KellyGreen a răspuns:

Pai bagi o poza cu tine dezbracatea si incepe sa toarne cu Like'uri... si mai e un mod am iesit si eu la o bere cu gasca si mi'au facut aia o poaza cum beam eu bere cu paiul si au inceput sa ma opreasca ai oameni pe strada sa ma intrebe"Tu esti fata aia cool care bea bere cu paiu?'De likeuri nu mai zic...

| Dexii a răspuns:

Pai.incearca sa dai si tu cate un lick persoanelor care ti se par mai dragute si.in cam 2 zile asa primesti cu siguranta likuri de la acele persoane ...succes:*

| marinteodora a răspuns:

Dami mie facebookul tau si dau like si ii rog sa dea si colegii mei daca vr

| RoxanaAndreea97 a răspuns:

Roaga alte pagini (mai mari decat pagina ta)sa te ajute si sa-ti faca publicitate la pagina. :*