Eu-ti recomand sa-ti iei una noua de pe Okaziica gasesti una mult mai performanta si ieftina
Succes!
Pai chestia asta depinde de mai multi factori, nu doar de modelul placii de sunet. Trebuie sa dai mai multe detalii, pentru ca nu avem de unde sa stim ce ai tu acolo, si ce cunostinte ai in materie de sound. In primul rand, depinde ce boxe ai: daca sunt boxe mai high-end (mai scumpe si bune), nu ar trebui sa ai probleme din cauza lor, dar daca sunt boxe simple (mai ales din-alea mici cu carcasa din plastic), nu suporta bass puternic, si baraie urat. Daca sunt boxe ceva mai serioase (sa aiba macar subwoofer), trebuie sa verifici ca le-ai legat corect (sa nu fie cablul de subwoofer legat la un satelit de exemplu), si sa nu fi umblat la setarile de Equalizer, unde sliderele din stanga reprezinta bass-ul iar cele din dreapta reprezinta inaltele. Daca cele din stanga sunt date prea sus iarasi poate sa baraie...
Loudness Equalization ar trebui sa faca doar o normalizare, o egalizare a sunetelor prea puternice. Poti sa il bifezi si sa vezi diferenta, si il lasi cum iti suna mai bine.
Boxele sunt acestea http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=49121&ctNode=1075&mp=11
le am de 4 luni dar nu am avut probleme, de cateva zile cam zbarnaie
Ar trebui sa fie ok, verifica daca ai la placa de sunet o optiune de Reset to default settings, ca sa revii la setarile implicite, cu care n-ar avea voie sa baraie. Eventual, in cel mai rau caz, dezinstaleaza si reinstaleaza driverul placii de sunet. Eventual incearca boxele la alt calculator, sau incearca sa bootezi intr-un Linux sau alt sistem de operare (daca te pricepi putin). Daca tot face urat, poti sa schimbi placa de sunet (adica sa pui una de sine statatoare, pe PCI sau PCI-eXpress).
anonim_4396 întreabă: