Pai nu stiu daca mai poti face ceva du-l la reparat sau asteapta sa vz ce se intampla:daca dispare, ramane...
Pe ecranele LCD trebuie umblat cu mare finete ( sunt flexibile ) daca ai apasat tare in zonele respective incearca sa lovesti foarte fin ( un fel de bobarnace usoare ) locul respectiv de maxim 5 ori iar daca nu isi revine renunta, ca poate o sa faci petele mai mari.
Zoricutu a zis ...bine dar ca sa iti zic mai in detaliat de ce sa lovesti putin acolo pixelii televizorului ori au lenevit ori i'ai scos din functiune...de exemplu si eu am LCD dar eu mai mult decat sa dau cu carpa speciala cu care a venit desi zice sa ud eu o las uscata pentru ca nu vreau sa risc oricum, ideea e ca daca lovesti poti sa ai norocul sa isi revina dar si ghinionul sa il strici mai rau.
Frumos lucrat! Cum sa stergi ecranul lcd cu solutie de sters geamuri? Ecranele lcd sau led, ori plasmele, nu se sterg cu solutii de curatat, pentru ca acestea au in componenta lor substante care efectiv distrug suprafetele mai sensibile.
Acestea se sterg cu o solutie speciala, precum cea pentru ochelari. Nci cu o carpa umeda nu este recomandat sa stergi un ecran lcd. Gasesti tu ceva. Mai bine cu o carpa uscata si atat, daca nu ai altceva la indemana si sigur. Eu foloseam niste servetele care erau umede cu ceva asemanator precum alcoolul.
AvalohAlyn întreabă: