Drag and drop. O "iei" şi o muţi jos, ca şi când ai muta o fereastră. Dai click, ţii apăsat şi o muţi unde vrei. Succes!
Nu merge, am dat si dublu click, am tras in jos, nu vrea.
Dai dublu click pe bara, tii apasat si tragi spre jos[unde era de obicei]... sper sa reusesti
Pur si simplu, o tragi in jos. Cu mousul tinand apasat! Nu ai facut cine stie ce gafa.
Ms all pentru sfat am si eu un virus care e joca cu mouseu meu cand are chef si mi-a mutat mara sus si mi-a blocat-o.Am citit pe forumuri dar nu am stiut cum sa fac. Ms pentru sfat. poate ma ajutati si pe mine cu virusul meu nu stiu ce sa mai fac cu el (e trojan si se baga si in windows si in bios) plz help
Merci all pentru sfat am si eu un virus care e joca cu mouseu meu cand are chef si mi-a mutat mara sus si mi-a blocat-o.Am citit pe forumuri dar nu am stiut cum sa fac. Merci pentru sfat. Poate ma ajutati si pe mine cu virusul meu nu stiu ce sa mai fac cu el (e trojan si se baga si in windows si in bios) help!
Mergi cu mouseul pe orice parte libera a startului dai click dreapta-lock the taskbar tii apasat pe ea o muti si dai din nou lock
Pai daca ai windows xp merge sa dai clik dreapta pe bara si daca ai meniu in romana dai la deblochiaza bara si dupeaia va trebui sa o dai cu mouseul jos sau in ce parte vrei tu dar daca ai alt windows este complet la fel
anonim_4396 întreabă: