1. incearca alt slot usb al pc-ului tau. inainte sa pui tastatura inchide-l (cu shut down) si fa aceeiasi pasi pentru fiecare slot usb pe care il ai, cele din fata(sau lateral) si cele din spatele unitatii - in cazul in care nu e laptop.
2. incearca sa vezi daca tastatura merge la alte calculatoare, laptopuri de la prieteni/ vecini ca sa stii exact daca problema de la sistemul tau sau de la tastatura.
3. daca merge tastatura la alte pc-uri (sau putem sa asumam ca ar merge) trebuie sa rezolvi problema 'manual' din setari:
-apasa pe butonul de start din stanga jos si scrie direct "devmgmt.msc" (copiel in casuta de cautare fara ghilimele).
-selecteaza 'keyboards' apoi tastatura folosita de tine si dai click dreapta 'uninstall'.
-daca nu aveai nimic la keyboards uita-te mai jos in lista la 'other devices' si da uninstall la toate de acolo.
-da restart la calculator si ar trebui sa mai incerce o data sa iti apara tabul cu 'configuring device'.
alt lucru pe care il poti face e sa te duci la 'keyboards' si selectezi tastatura, click dreapta si 'update driver software...' si asa sa faci si la cele din 'other devices' daca nu iti arata nici-o tastatura la 'keyboards'
sper sa iti mearga, sa imi spui cum ti-a mers
La configuring device mi s-a luat nu stiu ce driver, mentionez ca atunci nu aveam driver-ul instalat de la tastatura si inca mergea dupa 20-30 minute iar configul de la tastatura nu mi citeste tastatura nici cand merge