| CatalyN4 a întrebat:

Am o problema! Am un telefon cu os android 4.0.4. Neavand deocamdata net pe tel mi-am descarcat unele aplicatii dupa net iar apoi cu usb-u in tel.Ei bine. la unele aplicatii cand incerc sa le deschid imi spune sa ma conectez la wi-fi.Este din cauza ca acele aplicatii pot fi descarcate doar direct din magazin play sau este alta cauza?

Răspuns Câştigător
| NopeCheers a răspuns:

Cauti pe net : Blood and Glory app + sd files.Sd files le pui pe SD CARD si instalezi aplicatia si va merge... cred ca mai mult de atat nu prea am cum sa iti spun... am fundita?

7 răspunsuri:
| NopeCheers a răspuns:

Acele aplicati au nevoie de niste resurse tu ce ai luat acolo ai luat decat Aplicatia nu si datele adica sdfiles/sdcard... trebuie sa le downloadezi...

| CatalyN4 explică (pentru NopeCheers):

Explica-mi si mie te rog mai ''babeste'' ( ca la prosti ). De exemplu jocul Blood and Glory

Cum il pun pe sd card?

| NopeCheers a răspuns (pentru CatalyN4):

Prin cablu de date.

Pai prin cablu le-am pus pe toate dar oriunde as pune sd-u ala tot nu merge

Te rog daca ma ajuti m-ai fac 3 intrebare la nimereala si iti m-ai dau 3 funde.Lasa-mi id tau

| NopeCheers a răspuns (pentru CatalyN4):

Cauti pe net : Blood and Glory app + sd files.Sd files le pui pe SD CARD si instalezi aplicatia si va merge... cred ca mai mult de atat nu prea am cum sa iti spun... am fundita?