E Facebook. Orice dimensiune ai posta tot ti-o strica. Totusi incearca sa postezi poze de 26MP (megapixeli) deoarece nu se observa asa de rau compresia.
26 MP? Is fata deci chiar nu înțelegEu am smartphone daca are importanta. Poza pe care am vrut sa o postez are 771 KB.Cu aplicația ajunge maxim la 1.2MB dapoi la 26.Cred că nu mai pot folosi Facebook-ul=)Deci nu mai știu ce să fac.
MP nu MB. 26MP inseamna ca latimea * lungimea (in pixeli) sa dea 26 milioane (pixeli).
Mai usor pentru tine, deschide poza in Photoshop Express (il descarci din magazin play) si dai la redimensionare: 17000 la width, 13000 la height. Garantat se va vedea clar.
Eu ți-am zis că nu mă pricep la astea.Eu îți dau funda ca ai scris mult dar ideea e alta.Mi-am instalat Adobe Photoshop Express de pe Magazin Play și am dat la redimensionare.Problema e că dacă aș vrea sa pun 17000 la lățime nu mă lăsa și apare ca și 1700.Aceasi problema și la înălțime.Asta e o sa incerc sa fac ceva, dar la ce claritate primesc de la Fb mai bine nu îl mai folosesc mai ales la cat am de lucru cu ceva ce nu știu.