| Jack1312 a întrebat:

Am o problema. Cand pun subtitrarea pe care vreau sa o editez in Media Subtitler, imi arata diacriticele cu alte semne care nu pot fi intelese. Ce pot face in cazul asta, in afara sa le corectez pe fiecare?

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Vezi în setările programului ce tip de font folosește (codificarea - unicode, iso nuștiucât... și jonglează pe acolo). Sau la setările Window$, cum ți-a spus deja altcineva.

| dannyel86 a răspuns:

Ctrl+H activeaza functia Replace din editorul de subtitrare/de text. Daca fiecare litera cu diacritice are un semn aparte, in prima casuta pui semnul nedescifrabil, iar in a doua litera cu diactritice cu care sa se inlocuiasca in intreaga subtitrare. Asa procedezi pentru fiecare litera in parte si apoi salvezi subtitrarea cu noile modificari.

| Jack1312 explică (pentru dannyel86):

In Media Subtitler apas CTRL+H, dar nu se intampla nimic...

| dannyel86 a răspuns (pentru Jack1312):

Incearca sus, in bara de unelte, la Edit, apoi vezi daca este functia Replace. Acolo apar casutele in care trebuie sa pui datele.

| horia2012 a răspuns:

Verifica in Windows in control panel-region and language-administrativ-language for non-unicode format-change locale (Romania).
Restart si vezi daca iti mai arata diacritice.

| p5ych0 a răspuns:

In loc sa le corectezi pe fiecare apesi Ctrl+H, in prima casuta introduci caracterul iar in a doua casuta introduci litera cu care vrei sa il inlocuiesti.

| Jack1312 explică (pentru p5ych0):

Nu imi apare nicio casuta in care sa modific caracterele, doar cea in care editez toata fraza.