| MTP94 a întrebat:

Am o problema caruia nu-i dau de cap. Am avut dezinstalata aplicatia Snapchat de pe telefon. Am reusit sa resetez parola uitata, dar la conectare imi cere un cod din aplicatie autentificare, aveam setat se pare. Nu mai detin acel cont, cod nici in Duo Mobile nici in aplicatia Google de autentificare.
Cum pot debloca contul meu in aceasta situatie? Stie cineva o idee?

Răspuns Câştigător
| NonZarek a răspuns:

Trimite mail la snapchat, dacă intri pe site ul lor oficial acolo ai pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a efectua o sesizare, trebuie sa o scrii frumos, sa specifici clar problema și sa fii pregătit pentru a oferi dovezi ca tu ești deținătorul contului.
Atenție, totul trebuie scris în engleza!

| MTP94 explică (pentru NonZarek):

I am contactat pe Twitter, acolo am inteles ca raspund cel mai rapid. I am contactat, le am explicat in engleza problema mea, Au zis ca vor reveni ei cu un e mail, sa astept. Sper sa pot recupera contul. E o prostie verificarea asta prin aplicatie separata, Daca pierzi accesul la acea aplicatie, pierzi si contul. Cea mai utila e verificarea prin cod sms.

| NonZarek a răspuns (pentru MTP94):

Da știu, dar e cu cântec și varianta cu sms ca poți pierde numărul, asa aplicația e mai sigura, deșii nu înțeleg cum ai pierdut accesul și la ea.

7 răspunsuri:
| gabriel2004o a răspuns:

Faci ticket
Eu asa am făcut când am dat restart pe telefon și am șters c****ul ala de aplicație
Intr-o zi sau 2 o sa primești un email cu ce trebuie făcut
Și pe viitor sa nu mai folosești c****uri ca astea

| MTP94 explică (pentru gabriel2004o):

Salut, Din pacate numai pot recupera contul, Sunt suparat ca echipa suport Snapchat nu ajuta real. Le am explicat ca aplicatia de pe telefon s-a dezinstalat, Am pierdut accesul la ea, Si numai pot primi acel cod de conectare. Am acces la mail si numar telefon, dar ei nu pot sa ajute daca numai ai acces la acel cod. Nu am primit nici un mail de la ei. Pe Twitter i am contactat, iti dau doar un link cu info generale, Ca in caz ca pierzi aplicatia nu te pot ajuta. Nu au un chat care sa inteleaga problema real, sa te ajute sa recuperezi contul, la fel cum functioneaza Facebook, care au un suport mai bun.

| MTP94 explică (pentru gabriel2004o):

O intrebare, unde ai intrat sa ii contactezi ca sa faci un tiket? Eu nu am reusit decat Twitter. Au un mail care sa poata fi contactat?

| gabriel2004o a răspuns (pentru MTP94):

Https://support.snapchat.com/en-US

Aici cel puțin m-a ajutat
Dai contact us și descrie problema

| gabriel2004o a răspuns (pentru gabriel2004o):

Edit: lasă asa
Vad ca au actualizat termenii și condițiile