Salut!
Problema asta am avut-o si eu. Trebuie reinstalat windows-ul, mai ales daca zici ca apare o fereastra albastra. Si la mine, la inceput se manifesta asa de la un anumit joc, apoi a inceput sa-mi faca figura asta la tot mai multe aplicatii, dar in general la jocuri. Chestia cu jocurile astea e ca au cerinte prea mari si nu le ajunge memoria, sau, unele nu sunt compatibile cu windows 7, indiferent ce ai face nu merg
In cazurile astea, windows-ul va ajunge sa acumuleze tot mai multe erori pana vei constata ca merge foarte greu si nu vei putea sa faci mai nimic.
Sfatul meu e sa-ti reinstalezi windows-ul (cu mare atentie la ce bifezi atunci cand il instalezi) si sa selectezi cu atentie jocurile si programele pe care ai de gand sa le rulezi. Am patit si eu : aveam Xp si mi-am bagat W7 si nu-mi mergea mai nimic... Aproape toate jocurile imi dadeau erori, programele la fel.Si imi aparea aceeasi fereastra albastra.Asta e viata
Sfat: daca stii ca unele jocuri sau programe merg sau au mers si pe Vista, cu siguranta vor merge si pe Windows 7.
Succes!