| Sarbu_Ionut_1990 a întrebat:

Am o problema cu calculatorul! Problema este ca RULEAZA cam incet si as vrea sa ruleze mai repede.Cine stie sa raspunda cat mai repede! Nu dau funda pentru cine raspunde primul ci pentru cel care a raspuns corect!

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

OK, eu nu copiez, chiar raspund. a. apropo, SALUT. avand in vedere ca RAM-ul tau este de 286MB, nu cred ca PC-ul tau este nou sau performant. eu am de 2 ori mai mult ram pe tel laughing. ok. deci. daca ai windows xp, o metoda buna de a face calculatorul sa nu se miste ca o soseta este sa iti faci taskbarul si alea..nu mai stiu cum se cheama. dai click dreapta pe desktop, properties, windows appearence cred, si daca iti apare windows xp style, dai windows classic stile. o sa arate ca un windows 98, dar o sa se miste mai bine!
si daca nu vrei sa cauti pe okazii, sa vezi unde e, sa astepti sa raspunda, sa nu fi sigur ca merge, etc. mergi intr-un magazin de electronice ( flanco, altex... cauta si tu ) si gasesti la RAM 1gb cu 30ron. funda?

Pentru Marian-Ash - Zi-mi si mie te rog cum ar putea el sa aiba 2gb ram daca acum are 300mb? crezi ca suporta?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iai o placa de memorie mai mare!

| raidxp a răspuns:

Daca ne spui ce componentza ai, iti putem spune ce poti face

| neutrino a răspuns:

Cu cat stai mai mult pe TPU, calculatorul va merge tot mai greu.

| MarianAsh a răspuns:

Principalele componente ale calculatorului sunt: placa de bază, procesorul, memoria, placa video, hard discul.
Pentru a obţine un plus de viteză poţi:
- extinde memoria RAM (recomandat dacă ai sub 2GB de memorie) sau a o înlocui cu una mai performantă (şi mai scumpă)
- înlocuire procesor cu unul mai performant (trebuie verificat ce procesoare suportă placa de bază), de frecvenţă mai mare (aproximativ 3GHz) sau de generaţie mai nouă su cu mai multe nuclee (quad core în loc de dual core)
- dacă eşti împătimit de jocuri cu siguranţă înlocuirea plăcii video cu una mai performantă este recomandarea evidentă
- inlocuire hard disc cu unul cu rate de acces mai bune
Se poate alege schimbarea plăcii de bază dar probabil te-ar putea obliga să să schimbi procesorul şi memoria.

| Sarbu_Ionut_1990 explică:

Nu cunosc ce model de placi are computerul meu dar stiu ca RAM-u ii cel mai slab, 286 mb ram sad

| Sarbu_Ionut_1990 explică:

Deocamdata mai astept sa vad dar am un fovorit deja, dar daca raspunde altcineva mai explicit si cu toate detaliile ma mai gandesc pana atunci raspundeti!