Ok, intră în setări, la aplicații, afișează procese de sistem, și caută "WebView". Bun, acest proces de sistem îl restaurezi la o versiune ulterioară sau îl dezinstalezi (va trece imediat la versiunea veche). Spune-mi dacă după acestea îți funcționează Gmail-ul
Da folosesc android, telefonul e Samsung A51
Am facut exact cum ai zis, dar tot asa este.Nu imi merge.
Si nici sa il actualizez nu ma lasa
Se pare ca deocamdata merge am mai incercat sa fac cum ai zis am intrat in gmail si merge.
*Momentan*
Sper sa nu mai fie probleme
Dar această problemă o întâlnești doar în Gmail sau și în celelalte aplicații (de exemplu, yahoo, aplicațiile de banking, YouTube, social media -Instagram, Facebook)?
Scuze, deci acum funcționează aplicația, da?
Nu,dimineata am avut probleme si cu google ul, tot asa facea dar aia s-a rezolvat mai repede.Cu celelalte nu am avut, sper sa nici nu am.
Acum da, sper sa functioneze in continuare, sper sa nu mai apara probleme.
Mersii de ajutor ?
Cu plăcere!
Ok, intră în setări, la aplicații, afișează procese de sistem, și caută "WebView". Bun, acest proces de sistem îl restaurezi la o versiune ulterioară sau îl dezinstalezi (va trece imediat la versiunea veche). Spune-mi dacă după acestea îți funcționează Gmail-ul
Https://downdetector.com/status/gmail/
Aparent intr-adevar a fost o problema de la ei
Da,am vazut multe recenzii daca le pot numi pe google play la aplicatia gmail ca nu merge.Totusi eu sper sa nu fie de la mine, si sper ca o sa se rezolve cat mai curand posibil, ca am nevoie de gmail.Am si eu nevoie, dar si alte multe persoane care au aceeasi problema ca mine...