Hmm. la alte documente merge? daca da atunci incearca la setarile de adobe, poate nu il recunoaste ca imprimanta. daca nu merge deloc imprimanta inseaminea ca cica s-a stricat. e modelul lor de marketing, dupa o vreme se opreste din functiune chit ca merge. are un cip intern. sunt modalitati de a fraieri dar nu il spun doar in cazul in care chiar asta e problema. Deci vezi, File - Print - Device. si baga si o curatare de cap daca tot esti acolo. imprimanta trebuie ingrisita, mai ales MX310 este pretentioasa.
Nici la alte doc nu merge.recent mi-am schimbat cartusul si nici nu mi-l recunoaste.
Inseamna ca este exact chestia aia. fi atent. scoate mufa de alimentare din imprimanta. il bagi inpoi si ti 10 secunde butonul de power, dupa care ii dai drumu. faci asta in acelasi timp ce bagi alimentatorul in imprimanta. teoretic se reseteaza memoria care zice ca "s-a stricat". ti-am zis sunt tehnici de marketing.
Am o problema cu imprimanta canon mx310 de cand i-am schimbat cartusul nu mai merge cum trebuie, scot la imprimanta dar dupa cateva foi se aprinde un led portocaliu de avertizare ca ceva e ineregula pe ecranul ei scrie "col ink vol unknown" iar atunci cand se aprinde ledul si licareste scrie asa "check printer 5200"de la ce face asa ma puteti ajuta.